Just me...

Een dag begint. De avond valt. Seizoenen wisselen. Alles verandert... ...ik ook... ...Weet jij nog wie je was?

woensdag, augustus 13, 2014

Een bijzonder dagje Apenheul

We hadden elkaar al meerdere keren erover gesproken: Gerrie en Roger zouden weer naar Nederland komen vanuit hun thuis in Nieuw Zeeland voor een mooi bezoek aan Utrecht en dus ook aan ons. Gerrie is een nichtje van mijn moeder en dus mijn achternicht en het is alweer lang geleden dat we elkaar hebben gezien. Gerrie had een bijzonder idee: laten we voor het familiebezoek naar de Apenheul gaan, samen met haar Roger en beste vriendin Jolanda. Dus eindelijk, afgelopen zondag 10 augustus konden papa en ik onze familie weer een dikke knuffel geven.



Maar dat was natuurlijk niet het enige. We hebben een geweldige dag gehad met zijn vijfjes in Apenheul. Vooral ook omdat Roger en Gerrie zo gek zijn op gorilla’s. De reactie toen Jambo zich presenteerde aan het publiek… onbetaalbaar.



Zo heerlijk. Ook om gewoon lekker de hele dag te kletsen, mooie dieren te bekijken en intens te genieten van alles. Zoals van de Orang-Oetans, de ondeugende doodskopaapjes die in de regen bij mensen onder een paraplu gingen zitten en van de Bonobo's, helemaal toen ze zich gingen opmaken voor hun bedtijd. En wat ik helemaal heerlijk vond is dat het leek alsof we elkaar de dag ervoor gewoon nog hadden gezien, in plaats van zo’n jaar of vijf geleden.



Enne… donderdag gaan we het gewoon nog even over doen, maar dan lekker etend aan de gracht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie! Reacties worden voor plaatsing eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de auteur.

B'Day Countdown